Tjenester

Medarbeiderundersøkelse du kan stole på

medarbeiderundersøkelse

Måling av organisasjonskultur er avgjørende for å kunne vite hvordan det står til i bedriften og hvilke fokus som vil bidra til utvikling av organisasjonskultur.

Last ned vår e-bok Alt om medarbeiderundersøkelsen

Få tilgang til vår plattform

Vår undersøkelse måler

Graf
  • Organisasjonskulturen på arbeidsplassen​
  • Ledelse på arbeidsplassen​
  • Graden av tillit i organisasjonen​
  • Medarbeidernes motivasjon og engasjement

Vår metode måler kvaliteten på tillit og kultur i organisasjonen. Kulturens styrke og effektivitet avgjøres av ansattes opplevelse av tre fundamentale relasjoner i organisasjonen - relasjon til kolleger, ledelsen og til jobben. Tillitsbasert ledelse måles gjennom tre grunnleggende verdier - troverdighet, rettferdighet og respekt.

Gjennom Great Place to Work vil du få tilgang på verdens mest anerkjente måleverktøy for tillit og kultur, Trus Index™. Vi har ekspertise på metode, prosess og bred kompetanse innen HR, ledelse og utvikling.

Alle kunder får en dedikert Customer Success Manager som bistår for å sikre kvalitet i gjennomføringen av måling og leveransen av resultatene.

Ved behov for støtte og rådgivning for å sikre en god prosess i etterkant av undersøkelsen vil våre rådgivere kunne bistå med sin ekspertise. Hvordan resultatene blir forvaltet i etterkant er avgjørende for å skape engasjement og legge til rette for utvikling av egen kultur. ​

Les mer om hvordan ledelse og kultur kan måles og gir effekterled

Full oversikt over resultater

Emprising mockup 800 × 800  2
Gjennom vår survey analytics plattform, Emprising, vil du få tilgang til teknologi som gir deg en full oversikt både før, under og etter undersøkelsen.

I tillegg vil du få tilgang til kunnskapsbase som gir deg nyttige verktøy for å få maksimal utbytte av plattformen og dataene dine.

 

Hvorfor velge Trust index som ditt verktøy for medarbeiderundersøkelse?

Konfidensialitet

Vi tror at organisasjoner har godt av ærlige tilbakemeldinger fra ansatte. Derfor setter vi konfidensialitet høyt i vår metode.

Universelt anvendelig

Medarbeiderundersøkelsen måler universelle verdier og kan derfor utføres i enhver organisasjon, uavhengig av størrelse eller bransje.

Anerkjennelse

Vis at du er en god arbeidsgiver. Vårt sertifikat er 100 % basert på tilbakemeldinger fra dine ansatte.

Internasjonal

Hos oss kan du gjennomføre medarbeiderundersøkelsen i flere land og bli anerkjent som en god arbeidsgiver i hvert land.

Benchmarks

Sammenlign resultatene dine med resultatene fra lignende organisasjoner for å sette resultatene dine i perspektiv.

Databehandling

Vi håndterer dataene til din organisasjon og dine ansatte med omhu og i henhold til GDPR. 

Sikre vekst og utvikling

Stolthet_kvinne smiler

For å få maksimalt utbytte av vår medarbeiderundersøkelse anbefaler vi å gjennomføre undersøkelsen hvert år. Det gir god innsikt i utvikling over tid.

Dersom det er noen områder i organisasjonen dere ønsker å fokusere spesielt på eller tiltak dere har gjort som dere ønsker å måle står dere fritt til å legge til egne spørsmål til medarbeiderundersøkelsen dersom disse ikke blir ivaretatt gjennom vår undersøkelse.

Hør hvordan Thermo Fischer Scientic har benyttet medarbeiderundersøkelsen i arbeidet med kultur og ledelse

Pulsmålinger

Pulsmålinger kan være et nyttig verktøy for å måle effekt på utvalgte fokusområder gjennom året. Som kunde har du tilgang til plattformen så lenge avtalen varer som gjør at dere kan kjøre pulsmålinger flere ganger i året.

Les mer om pulsmålinger her.

Hva koster en medarbeiderundersøkelse?

Kostnaden for vår medarbeiderundersøkelse varierer ut ifra ulike kriterier som hva hensikten med medarbeiderundersøkelsen er. Kanskje formålet er employer branding og et ønske om sertifisering som en god arbeidsplassen?

Ønsker du å få innsikt til å kunne kartlegge hvordan det står til med ledelse og kultur eller er formålet utvikling av egen organisasjonskultur gjennom å engasjere lederne internt i prosessen? Hensikten er avgjørende for hvilken tilgang til plattformene du har behov.

Antall ansatte som skal delta i undersøkelsen og hvor mange land medarbeiderundersøkelsen skal gjennomføres i vil også påvirke pris.

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

Abonner på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på faglig innhold, podcastepisoder og informasjon om arrangementer. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev