Artikkel

Relekta: Vi har lært av de beste

4. juni ble Europas Beste Arbeidsplasser 2015 kåret i Luxemburg. Over 1,5 millioner medarbeidere fra mer enn 2300 virksomheter dannet grunnlaget for utmerkelsene. Blant de 100 beste virksomhetene ble de nordiske landene solid representert med 24 av plassene. Norske Relekta var blant dem, og de var dermed også tilstede under seremonien. Avdelingsleder for Retail i Relekta, Bjørn Iver Høiendal, oppsummerer.

Relekta var med på kåringen av Europas beste arbeidsplasser 2015 i Luxemburg. I tillegg til å få lov til å motta pris for egen plassering så var dette et evenement vi fikk veldig mye faglig ut av å være med på. En hel seminar-dag med innlegg fra andre gode europeiske Great Place to Work-bedrifter - fra andre land og andre bransjer enn vår egen virksomhet. Vi lærte mye nytt og nye vinklinger i hvordan andre bruker Great Place to Work-undersøkelsen som et konsept og en basis for videre utvikling av sine bedrifter. Alt passer selvfølgelig ikke for alle, men vi noterte ned mange nye ideer til vårt videre arbeide med Great Place to Work i vår egen bedrift.

Det er jo dette det til syvende og sist dreier seg om, alltid å videreutvikle seg og bli enda bedre som arbeidsplass for å sikre fornøyde og engasjerte medarbeidere. Hvis vi er heldige å få sjansen igjen, kommer vi til å delta på den europeiske kåringen i fremtiden også og ser da frem til å kunne lære enda mer. Vi anbefaler også andre som får denne muligheten til å ta den, kanskje dere får samme utbytte av arrangementet som vi fikk.

Great Place to Work® gjør det enkelt å kartlegge kvaliteten på kultur og ledelse, støtte utvikling og bevegelse, og anerkjenne de som lykkes.