MENU

Vi hjelper din organisasjon med å gjøre kultur til et konkurransefortrinn

Great Place to Work® gjør det enkelt å kartlegge kvaliteten på kultur og ledelse, støtte utvikling og bevegelse, og anerkjenne de som lykkes.

"Det å skrive en Culture Audit er en reise i seg selv. Potensialet i et slikt dokument er stort; den bør brukes internt for å bygge stolthet og bevisstgjøring, i rekruttering og ikke minst fungerer den som en dokumentasjon på vår kultur."

"I Norgeshus har vi som mål om å være «Best på Folk». I dette ligger en forpliktelse fra oss om å jobbe aktivt for at alle ansatte skal ha det best mulig på jobb. For å klare dette er vi helt avhengig av gode verktøy og samarbeidspartnere. Great Place to Work er akkurat dette for oss. De hjelper oss i arbeidet mot vårt mål. "

Ett utvalg av sertifiserte organisasjoner

Hvorfor vi er kulturledere

Teknologi støttet av forskning

Den eneste plattformen for medarbeideropplevelser bygd på 30 års forskning og data for å ta gjetningene ut av kulturarbeidet.

Den mest robuste listen for anerkjennelse

Bli vurdert til listen over Norges Beste Arbeidsplasser, som publiseres årlig

Benchmarking og innsikt

Unik data for benchmarking og beste praksiser fra ledende virksomheter over hele verden.

Validert modell og metodikk

Vår Trust Index©-undersøkelse blir gjennomført av flere millioner medarbeidere globalt hvert år, og vår Great Place to Work® Trust Model© er ledende for forskning på kultur på arbeidsplassen.

Flere tiår med forskning

30 års erfaring innen forskning på kultur på arbeidsplassen og rådgivning.

Vi gjør det vi sier

Vi er forretningsinnstilte mennesker i et selskap drevet av en sterk misjon. Vi vet hva det krever, for vi etterlever det selv.

Om CultureLAB

Ikke helt forstått hva du kan være med på her?

Det er ikke noe hokus pokus. Vi vet at det må mer til enn å høre på spennende og flinke folk for at du skal klare å skape en endring. Derfor har vi har utfordret hva en konferanse skal være for at du skal få brukt den inspirasjonen og læringen du tar med deg raskere og bedre.  På CultureLAB er derfor du i sentrum sammen med de over 100 andre deltagerne. Vi veksler mellom deling av case, læring fra eksperter, gruppeoppgaver og eksperimenter.

Lyst til å være med å utfordre hva innovasjonskultur kan være i din virksomhet? Da gleder vi oss til å se deg på CultureLAB 29.august 2019.

Innovasjon skal under lupen på årets CultureLAB. Kanskje ikke det mest innovative temaet, men likevel et tema vi trenger å forstå mer når det kommer til hvordan vi kan skape en kultur som hele tiden søker muligheter for utvikling. I en verden der endring er det eneste konstante må vi alle våge å tenke annerledes. God organisasjonskultur er essensielt for å lykkes, både med daglig drift, endringsprosesser og innovasjon. Når dørene åpnes til årets store eksperiment er dette nettopp for å utforske hvordan kultur er med å drive innovasjonskraften i virksomheter. I år kjører vi på med ny lokasjon, nye muligheter, mer gruppearbeid og enda mer plass til å bruke kompetansen til alle dere som deltar.

Det er vel ikke så mye mer å lure på nå? Meld deg på!

Meld deg på

Tidligere arrangement

Et utvalg tidligere arrangement

 

Der de beste resultatene skapes

Tiår med forskning viser at arbeidsplasser hvor medarbeiderne opplever en høy grad av tillit, oppnår bedre resultater, mer innovasjon, bedre kundetilfredshet, et sterkere engasjement, større omstillingsevne med mer. Great Place to Work sertifiseringen er til for å hjelpe din organisasjon med å oppnå dette.

Slik fungerer det

Det er enkelt å måle og utvikle en god arbeidsplass med vår sertifiseringsprosess.

Gjennomfør undersøkelsen

1

Gjennomfør undersøkelsen

Velg en tidsperiode for å gjennomføre undersøkelsen. Vi tar oss av prosjektledelsen.

Fortell oss om organisasjonen

2

Fortell oss om organisasjonen

Del nøkkelinformasjon om organisasjonen og signer egenerklæring.

Dataanalyse og innsikt

3

Analyse og innsikt
 

Vi setter sammen resultater og analyserer data etter ønsket detaljgrad. Vi støtter etterarbeid og utvikling basert på deres behov og ønsker.

Bli sertifisert

4

Bli sertifisert
 

Møter dere kravet for å bli sertifisert er organisasjonen Great Place to Work sertifisert i 12 måneder.

Kommuniser sertifiseringen

5

Kommuniser sertifiseringen

Når dere blir sertifisert er det på tide å feire dere selv og spre budskapet! Vi støtter dere.

Alt handler om tillit

Styrker og muligheter

Mål og benchmark din kultur mot landets mest vellykkede organisasjoner. Tydelige styrker og mulighetsområder gir et handlingsrettet veikart for forbedringer.

Bedre resultater

Organisasjoner som skaper en god arbeidsplass gjør det også bedre økonomisk. Å utvikle en god arbeidsplass er et smart strategisk valg!

Anerkjennelse

Oppfylles kravene for å bli Great Place to Work sertifisert får dere sertifikat som bevis på at organisasjonen oppleves som et godt sted å jobbe.

Gjør dere attraktive

Organisasjoner hvor medarbeiderne opplever en høy grad av tillit, presterer bedre. Posisjoner dere som en organisasjon som bryr seg, og vinn oppmerksomhet og lojalitet fra potensielle og eksisterende kunder, samt medarbeidere. Vi tilbyr ressurser som hjelper dere å fortelle deres historie og styrke deres merkevare.

Slik støtter vi dere

Great Place to Work-teamet er til for å støtte dere gjennom hele prosessen.

Forankring, støtte og sparring

Ta kontakt så skal vi gjøre det vi kan for å hjelpe dere få mest ut av vårt samarbeid. Vi støtter gjerne i innsalgs- og forankringsprosessen.

Nettverk

Som kunde blir du en del av Great Place to Work-nettverket. En arena for læring og utvikling.

Ekstern verktøykasse for kommunikasjon

Dere får en verktøykasse med malverk som kan hjelpe dere med å spre at dere er en solid organisasjon og god arbeidsplass.

Intern verktøykasse

Dere får en verktøykasse med malverk som kan hjelpe dere i prosessen.

«Vi jobber hele tiden aktivt med å utvikle oss som en god arbeidsplass, og sertifiseringen viser at vi gjør mye riktig. Samtidig er den også en viktig inspirasjon for oss i det videre arbeidet mot å bli en av Norges beste arbeidsplasser»

Mari Skjærstad

Administrerende Direktør, BoligPartner.

«Jeg er utrolig glad for at vi valgte å jobbe med Great Place to work for å hjelpe oss å forstå hva det egentlig betyr å ha et godt arbeidsmiljø for våre ansatte. Som servicevirksomhet er våre ansatte avgjørende for vår suksess, og at vi holder dem i forkant er en viktig nøkkel»

Morten Gran

CEO, SQS Software Quality Systems Norway

«Great Place to Work gir oss både et rammeverk, konkrete fakta og en unik innsikt på tvers av hele organisasjonen som setter oss i stand til å ta informerte beslutninger og konkrete tiltak for forbedring»

Geir Hansen

Administrerende Direktør, Geodata

Kommende arrangement

Webinar featured image LP 1
Pulsmåling i den nye arbeidshverdagen
Online
On-demand - se når det passer deg!
Webinar featured image LP 1
Distanseledelse i den nye normalen
Online
On-demand - se når det passer deg!

 

 

 

 

 

 

Gain insights and network with top executives at the 2018 Great Place to Work® Canada Conference

We’re raising the bar on what it means to be a great workplace. Join us as we share the inspiring strategies behind creating Best Workplaces™.

Get Inspired

With an all-star lineup from CEOs, founders, and executives, you'll see firsthand how these leaders are changing the world by creating winning workplaces.

Learn

With lessons from executive leadership at companies that have created industry-leading workplace cultures, you'll leave with an understanding of why building high-trust culture is critical for your business' success.

Network

With more than 100 company leaders and culture experts, youll gather practical insights on how to reach greatness by tapping into your employees full potential.

Lead

With several sessions planned for the day, youll deepen your knowledge of top culture trends from Best Workplaces, gain actionable insights and strategies from top workplaces and learn how to lead culture change at your workplace.

 

 

 

14 HRPA CPD Seal RGB 300

 

Register today and earn 6 HRPA pre-approved CPD hours 

 
 
 

About Great Place to Work® Canada

 
 

Need Approval From Your Manager? Download our email template to customize and send your request.