MENU

Vilkår og betingelser for nettstedet

HEI, og VELKOMMEN til nettstedet vårt. Vi har lagt ut disse vilkårene og betingelsene for å overholde diverse krav som regulerer driften av et nettsted på Internett. Vilkårene og betingelsene dekker flere viktige emner, blant annet beskyttelse av opphavsrettsbelagt materiale og annen immateriell eiendom og presentasjon, innhenting og bruk av informasjon.

Disse vilkårene og betingelsene gjelder for din bruk av dette nettstedet («nettstedet») og gjelder også for:  (a) alle andre nettsteder som eies og/eller leveres av Great Place to Work® Institute, Inc. («GPTW»), inkludert alle tjenester som leveres via Nettstedet og/eller alle andre GPTW-nettsteder («tjenestene»); (b) all programvare og alle applikasjoner som eies av eller tilbys av GPTW og/eller tilbys via Nettstedet eller andre GPTW-nettsteder («programvaren»); og (c) alt av nettsider, data, tekst, bilder, fotografier, illustrasjoner, grafikk, audio, video og dokumenter, inkludert artikler, markedsføringsmateriell, pressemeldinger og annen informasjon og innhold som er tilgjengelig via Nettstedet eller andre GPTW-nettsteder.

Oppdraget til GPTW er å lage en bedre verden ved å hjelpe firmaer med å forvandle arbeidsplassene sine. Hvis du er interessert i å bidra til å skape fantastiske arbeidsplasser, anbefaler vi at du besøker nettstedet vårt. Vi tror at hvis du leser innholdet på nettstedet, gjør deg forstått med ideene vi presenterer og klarer å implementere dem på arbeidsplassen din, vil verden bli et bedre sted. Hvis du har spørsmål om bruken av materiellet på nettstedet, kan du lese videre. Vi håper at du får svar på alle spørsmålene dine. Hvis du fremdeles lurer på noe etter å ha lest dette, kan du kontakte oss via «KONTAKT OSS»-funksjonen på nettstedet.  Vi håper at innholdet vi presenterer inspirerer deg til å gjøre endringer!

Ved å åpne og bruke nettstedet, bekrefter du at du har lest og forstått vilkårene og betingelsene, at du godtar dem og at du samtykker i at de er juridisk bindende for deg. Du kan ikke bruke nettstedet hvis du ikke godtar alle vilkårene og betingelsene.

GPTW kan endre vilkårene og betingelsen og retningslinjene for personvern i fremtiden etterhvert som det blir lagt til nye funksjoner på Nettstedet eller at lovverket og reglene for Internett blir utviklet. Vi kommer til å legge ut eventuelle endringer slik at de er synlige, men vi anbefaler at du leser vilkårene og betingelsene på nytt med jevne mellomrom når du besøker nettstedet.

Din fortsatte bruk av nettstedet innebærer at du samtykker i disse vilkårene og betingelsene, inkludert retningslinjene for personvern, og at du samtykker i innhenting, bruk, presentering, håndtering og lagring av dine personopplysninger (som definert i retningslinjene for personvern).

Hvis du ikke godtar alle vilkårene og betingelsene, må du øyeblikkelig avslutte bruken av nettstedet.

Andre vilkår

Deler av dette nettstedet kan ha ytterligere regler, retningslinjer og/eller andre vilkår og betingelser som gjelder for din tilgang til og/eller bruk av de delene av nettstedet og som kan bli endret fra tid til annen («andre vilkår»). Hvis du for eksempel sender inn eller publiserer innhold, blant annet tekst, grafikk, programvare, musikk, lydklipp, fotografier, videoer, meldinger, kommentarer, tilbakemelding, data, informasjon eller annet materiale (samlet kalt «brukerinnhold»), ber vi deg lese våre retningslinjer for brukeradferd på nett for å forstå hvordan GPTW forholder seg til brukerinnhold. Dette nettstedet inneholder også koblinger til sosiale medier som Facebook, Twitter og LinkedIn. Vi anbefaler at du leser retningslinjene for personvern og andre vilkår og betingelser for disse nettstedene før du publiserer noe brukerinnhold. Hvis du deltar i undersøkelser som utføres av GPTW, må du lese vilkårene som gjelder for de spesifikke undersøkelsesprosjektene. Hvis det finnes avvik eller uoverensstemmelser mellom disse vilkårene og betingelsen og det som regnes som andre vilkår (se over), er det de andre vilkårene som gjelder.

Brukerinnholdet du sender inn 

Hvis du sender inn eller publiserer brukerinnhold til nettstedet, (1) bekrefter og garanterer du overfor GPTW at du har skaffet alle nødvendige lisenser, godkjenninger, frigivelser, autorisasjoner og tillatelser til å publisere eller overføre slikt brukerinnhold, og (2) du gir GPTW en ugjenkallelig, verdensomspennende, ikke-eksklusiv, permanent, viderelisensierbar, royalty-fri rettighet og lisens til å bruke, reprodusere, endre, tilpasse, publisere, overføre, lage derivative verk av, distribuere, overføre, presentere offentlig og vise frem slikt innhold (i sin helhet eller i deler) i andre verk i alle former, medier og teknologiske plattformer som er kjent nå eller som blir vi utviklet senere. Du bekrefter at GPTW kan bruke alt brukerinnholdet du sender inn, på måter som ikke er konfidensielle. Les retningslinjene for brukeradferd på nett  for mer informasjon om brukerinnhold, blant annet om hvordan GPTW behandler brukerinnhold.

Bruken av nettstedet

Visse deler av nettstedet kan være begrenset til autoriserte brukere med passord. Du samtykker i at du ikke skal dele passord eller annen tilgangsinformasjon for nettstedet. Du samtykker i at det er ditt ansvar å holde passordene og annen tilgangsinformasjon for nettstedet konfidensielle og at du er ansvarlig for alle aktiviteter som skjer som følge av at passordet og ditt og annen tilgangsinformasjon for nettstedet som tilhører deg, blir brukt. Du samtykker i at du skal varsle GPTW øyeblikkelig hvis du oppdager at det har skjedd uautorisert bruk av passordet ditt eller annen tilgangsinformasjon for nettstedet som tilhører deg.

Du samtykker i at du aldri skal åpne eller bruke nettstedet på en måte som kan skade, deaktivere, hindre eller skape urettmessige byrder for nettstedet og nettstedets vertsløsninger, servere, nettverk, systemer eller andre brukere. Du samtykker i at du ikke på noen som helst måte skal prøve å påvirke driften av nettstedet (inkludert tjenestene som leveres), at du ikke skal overføre virus eller ormer til nettstedet, at du ikke skal bruke edderkopper, roboter eller andre automatiske mekanismer til å bruke nettstedet og deres servere/systemer, at du ikke skal oversvømme, spamme, e-postbombe, krasje eller på andre måter sende uønsket e-post til andre brukere av nettstedet. Du samtykker videre i at du ikke skal forsøke å få tilgang til data som ikke er ment å være til din bruk, at du ikke skal prøve å logge deg på en server eller konto som du ikke har tillatelse til å bruke og at du ikke skal prøve ut, skanne eller teste sårbarheten til noe system eller nettverk som er forbundet med nettstedet, uten å ha tillatelse på forhånd.

Programvare

Du samtykker i at disse vilkårene og betingelsene styrer all din bruk av programvaren (som definert over) som leveres av GPTW og/eller distribueres via nettstedet, uavhengig av hvorvidt det finnes lisensavtaler og/eller sluttbrukeravtaler. Med mindre noe annet avtales skriftlig, samtykker du i at (1) du kun skal bruke programvaren til personlige og ikke-kommersielle formål, (2) du ikke skal forsøke å gjøre endringer i programvaren, (3) du ikke skal baklengsutvikle, dekompilere eller på andre måter prøve å få tilgang til kildekoden til programvaren, (4) du ikke skal prøve å omgå eller deaktivere programvaren eller formålet med den og (5) du ikke skal kopiere, viderelisensiere, tildele, overføre, distribuere, videresende eller på andre måter bruke programvaren uten skriftlig tillatelse på forhånd fra GPTW.

Tjenester

GPTW kan når som helst endre eller avslutte tjenestene som tilbys via nettstedet. GPTW gir ingen garantier om at tjenestene er tilgjengelige i ditt område, og referanser til tjenestene på nettstedet betyr ikke at tjenestene er tilgjengelige for deg eller i ditt område.

Opphavsrett og tillatelser

Du er velkommen til å utforske nettstedet. Generelt sett, med mindre noe annet er oppgitt, kan du se gjennom og skrive ut kopier av materiell fra nettstedet med forbehold om at materiellet (1) kun brukes til ikke-kommersielle formål og at (2) all informasjon om varemerker, opphavsrett og annen informasjon om proprietære forhold beholdes og vises på materiellet akkurat slik det vises på nettstedet.

Det er ikke tillatt å lage eller distribuere kopier av innholdet på nettstedet til kommersielle formål uten skriftlig tillatelse på forhånd fra GPTW. Intet av materiellet som stammer fra nettstedet (inkludert all programvare, HTML-kode og annen kode) kan baklengsutvikles, demonteres, dekompileres, transkriberes, lagres i et datalagringssystem, oversettes til andre språk eller programmeringsspråk, videresendes på noen som helst måte (elektronisk, mekanisk, bildereproduksjon, opptak eller annet), videreselges eller videredistribueres uten skriftlig tillatelse fra GPTW på forhånd.

Så lenge ikke noe annet er oppgitt gjelder følgende for alt innholdet på nettstedet:

Copyright © GREAT PLACE TO WORK® INSTITUTE, INC.

Med enerett.

GPTW har som policy å avslutte tjenesten til brukere som forsettlig og/eller gjentatte ganger bryter vilkårene og betingelsene.

For mer informasjon om tillatelse til å bruke innholdet på nettstedet, kan du kontakte oss på Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den. Denne e-postadressen er beskyttet mot spamboter. Du må ha JavaScript aktivert for å vise den. .

Varemerker

Mange av varemerkene/tjenestemerkene og logoene («varemerkeinformasjonen») som vises på nettstedet, identifiserer tjenestene og produktene til GPTW og informerer offentligheten om opprinnelsen til disse tjenestene og produktene. Det er strengt forbudt å misbruke varemerkeinformasjonen, inkludert, uten begrensninger, å bruke varemerkeinformasjonen på følgende måter:

  • Presentert slik at det er egnet til å skape forvirring,
  • presentert som identifikasjon av dine egne produkter og tjenester;
  • inkludert i, presentert som eller som en del av dine egne varemerker og tjenestemerker;
  • på en måte som feilaktig antyder sponsing av, støtte til eller andre forbindelser med dine produkter, tjenester eller andre aktiviteter eller
  • på en måte som skader eller utvanner varemerkeinformasjonen.

Du samtykker i at du ikke skal vise eller på andre måter bruke varemerkeinformasjonen uten skriftlig tillatelse på forhånd fra GPTW. Forespørsler om dette skal sendes på e-post til Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den. Denne e-postadressen er beskyttet mot spamboter. Du må ha JavaScript aktivert for å vise den. .  Vi evaluerer forespørselen og svarer så raskt som mulig.

Informasjon om begrensninger i ansvar og garantier

Nettstedet kan inneholde feilaktig teknisk informasjon, skrivefeil og utdatert informasjon. GPTW gir ingen garantier om at informasjonen som publiseres er korrekt, pålitelig, fullstendig eller oppdatert, og GPTW gir ingen garantier om at nettstedet vil oppfylle dine behov. GPTW forbeholder seg retten til å gjøre endringer av nettstedet når som helst. DU FORSTÅR, BEKREFTER OG SAMTYKKER I AT ALL BRUK AV NETTSTEDET, INKLUDERT PROGRAMVARENE OG TJENESTENE SOM TILBYS PÅ ELLER VIA NETTSTEDET, SKJER PÅ EGET ANSVAR OG FOR EGEN RISIKO. GPTW ER IKKE ANSVARLIG FOR NOEN SPESIELLE SKADER, DIREKTE SKADER, INDIREKTE SKADER, TILFELDIGE SKADER, STRAFFERETTSLIGE SKADER ELLER FØLGESKADER SOM OPPSTÅR FRA BRUKEN AV TILGANGEN TIL ELLER MANGLENDE MULIGHET TIL Å BRUKE PROGRAMVAREN, TJENESTENE OG NETTSTEDET, INKLUDERT, UTEN BEGRENSNINGER, TAPTE INNTEKTER ELLER TAPT FORTJENESTE. (SIDEN VISSE JURISDIKSJONER IKKE TILLATER BEGRENSNINGER I ELLER UTELATELSER AV ANSVAR FOR FØLGESKADER ELLER TILFELDIGE SKADER, KAN DET HENDE AT BEGRENSNINGENE OVER IKKE GJELDER FOR DEG.) GPTW GIR INGEN GARANTIER, HVERKEN DIREKTE ELLER UNDERFORSTÅTTE, OM AT PROGRAMVAREN, MATERIELLET ELLER TJENESTENE SOM ER TILGJENGELIGE VIA NETTSTEDET, SKAL VÆRE KOMMERSIELT UTNYTTBART ELLER PASE TIL SPESIFIKKE FORMÅL. ALL PROGRAMVARE OG TJENESTER OG ALT MATERIELL TILBYS «SOM DET ER». GPTW GIR INGEN GARANTIER OM OVERHOLDELSE. GPTW PÅTAR SEG IKKE ANSVAR OG SKAL IKKE HOLDES ANSVARLIGE FOR EVENTUELLE SKADER PÅ ELLER VIRUS SOM INFISERER DATAUTSTYR ELLER ANDRE EIENDELER SOM FØLGE AV DIN TILGANG TIL ELLER BRUK AV NETTSTEDET ELLER NEDLASTING AV MATERIELL ELLER PROGRAMVARE FRA NETTSTEDET.

Skadesløshet

Du skal holde GPTW, deres partnere, representanter, ansatte og agenter skadesløse for alle typer erstatningsansvar, tap, påstander, krav, tvister, skadeserstatning og kostnader av alle typer, inkludert, men ikke begrenset til, rimelige advokatutgifter og juridiske kostnader som oppstår på grunn av eller på noen måte knyttet til din bruk av nettstedet, inkludert all programvare og alle tjenester som tilbys via nettstedet, innhold som du sender inn til nettstedet og din manglende overholdelse av vilkårene og betingelsene eller retningslinjene for personvern.

Ansvarsbegrensning for immateriell eiendom

GPTW respekterer andres immaterielle eiendom og ber om at besøkende på nettstedet også gjør det. Hvis du tror at dine verk har blitt brukt på en måte som innebærer brudd på opphavsrettighetene, må du sende følgende informasjon i en skriftlig melding (underlagt 17 U.S.C. § 512(c)) til den offisielle opphavsrettsansvarlige for GPTW:

(1) Identifikasjon av de/det opphavsrettsbelagte verk du mener bruddet gjelder for,

(2) Identifikasjon av hvor på nettstedet materiellet som du mener er problematisk, befinner seg,

(3) En erklæring om at du i god tro mener at materiellet det gjelder, brukes på en måte som rettighetseieren, deres representant eller loven, inkludert loven om opphavsrett, ikke tillater,

(4)  En erklæring om at informasjonen i meldingen er korrekt og at du under ed sverger at du eier en eksklusiv opphavsrett som blir brutt eller har autorisasjon til å handle på vegne av eieren av denne opphavsretten,

(5) Din adresse, ditt telefonnummer og din e-postadresse, og

(6) Din fysiske eller elektroniske signatur.

Du kan kontakte GPTWs offisielle representant for opphavsrettspørsmål for nettstedet slik:

Adresse: Designated Agent for Intellectual Property

Timothy H. Gens, Esq.

Director of Legal Affairs

222 Kearny Street, Suite 800

San Francisco, CA 94108

Telefon: +1 (415) 844-2649

Faks: +1 (415) 503-0014

E-post: Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den. Denne e-postadressen er beskyttet mot spamboter. Du må ha JavaScript aktivert for å vise den.

Hvis du mener at noen av dine varemerker eller tjenestemerker er krenket eller at ditt bilde er brukt uten din tillatelse, skal du også varsle den offisielle representanten til GPTW.

Tvisteløsning

Alle rettslige skritt som tas basert på brudd på disse vilkårene og betingelsene skal fremmes til den av de føderale eller lokale domstolene i San Fransisco i California i USA som er passende og hvis jurisdiksjon du mener saken skal underligge. Hvis retten mener at det har skjedd et brudd, kan retten komme med et vedtak og tildele GPTW skadeserstatning og advokatkostnader samt utløse andre rettsmidler som retten mener er passende.

Gjeldende lover og jurisdiksjon

Nettstedet er underlagt lovene i USA, inkludert USAs føderale lover for opphavsrett og varemerkebeskyttelse og lovverket i California som gjelder for kontrakter, og alle saker og tvister skal føres der, uten hensyn til prinsipper om lovkonflikter eller valg av lovverk. Ved å besøke nettstedet samtykker du i å være underlagt jurisdiksjonen til rettsinstansene i California og du godtar å motta informasjon og innkallelser via post. Herved fraskriver du deg alle jurisdiksjons- og rettsinstansbaserte forsvar som ellers kunne ha vært gyldige.

Overholdelse av lover

Du godtar at du ikke skal bruke nettstedet eller programvarene og tjenestene som tilbys på eller via nettstedet til noe formål som forbys av disse vilkårene og betingelsene eller som er ulovlig. Videre godtar du at du ikke skal skaffe tilgang til, laste ned, bruke eller eksportere nettstedet eller programvaren og tjenesten som tilbys via nettstedet, på måter som bryter gjeldende lover, regler eller reguleringer. Du godtar å overholde alle lover, begrensninger og reguleringer for eksport for USA eller andre land eller myndigheter, og at du ikke direkte eller indirekte skal tilby eller på andre måter gjøre tilgjengelig via nettstedet eller programvaren og tjenesten som tilbys via nettstedet, på måter som bryter gjeldende lover, regler eller reguleringer eller uten å ha innhentet alle nødvendige tillatelser.

Force Majeure

Uten at det påvirker eller påvirkes av andre av klausulene i disse vilkårene og betingelse har GPTW intet ansvar overfor deg knyttet til svikt eller forsinkelse i leveringen av tjenesten hvis GPTW forhindres i å utføre sine plikter eller ansvar grunnet Force Majeure, myndigheters begrensninger, kriger, fiendtligheter, blokader, opprør og demonstrasjoner, streik, arbeidskonflikter eller andre hendelser som er utenfor GPTWs kontroll. GPTW skal informere deg så raskt som mulig om slike Force Majeure-forhold. GPTWs ansvar for å utføre sine plikter blir ikke annullert av vilkårene i denne klausulen, bare suspendert inntil så snart det er mulig å gjenoppta pliktene etter at Force Majeure-forholdet er over.

Overskrifter

Overskriftene for hver av klausulene i disse vilkårene og betingelsene presenteres kun for enkelthets skyld. Overskriftene skal ignoreres og ikke tas med i tolkningen av disse vilkårene og betingelsene.

Ingen overføring

Du kan ikke overføre dine rettigheter eller plikter knyttet til denne avtalen uten skriftlig tillatelse på forhånd fra GPTW.

Ugyldige vilkår

Hvis det blir bestemt at visse deler av disse vilkårene og betingelsene ikke er gyldige, skal de ugyldige delene tolkes i samsvar med gjeldende lover og regler på en måte som ligger så nært opp mot den opprinnelige meningen som mulig og resten av vilkårene og betingelsene skal fremdeles være gyldige.

Ingen fraskrivelser

Hvis GPTW ikke påviser eller håndhever brudd på disse vilkårene og betingelsene, gjelder ikke dette som en fraskrivelse av tilhørende rettigheter eller rettsmidler.

Endringer i vilkårene og betingelsene

Det skal ikke gjøres endringer i disse vilkårene og betingelsene annet enn ved publisering av endrede vilkår og betingelser på dette nettstedet, og ingen råd eller annen informasjon som formidles av nettstedet eller dets representanter til brukeren av nettstedet, men som ikke publiseres på denne siden, gjelder som et tillegg, en endring eller en fraskrivelse av disse vilkårene og betingelsene, med mindre dette tillegge, denne endringen eller denne fraskrivelsen skjer uttrykkelig og skriftlig fra en autorisert ansatt hos eller representant for GPTW.

Komplett avtale

Disse vilkårene og betingelsene utgjør den komplette avtalen mellom GPTW og deg i forbindelse med nettstedet.

Oversettelser

Disse vilkårene og betingelsene presenteres på GPTWs tilknyttede nettsteder i mange jurisdiksjoner verden rundt og på mange språk. Hvis du ikke kan det språket du leser, kan du besøke nettstedet til Great Place to Work®-partneren i det landet der de snakker det språket som du forstår best.  Bruk «KONTAKT OSS»-funksjonen hvis du har spørsmål.

VED Å BRUKE DETTE NETTSTEDET BEKREFTER DU AT DU SAMTYKKER I DISSE VILKÅRENE OG BETINGELSENE OG ALLE PÅFØLGENDE ENDRINGER AV DISSE. DIN TILLATELSE TIL Å BRUKE NETTSTEDET AVHENGER AV AT DU IKKE BRUKER NETTESTEDET TIL ULOVLIGE FORMÅL.

Hvis du har spørsmål om vilkårene og betingelsene kan du sende en e-post til Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den. Denne e-postadressen er beskyttet mot spamboter. Du må ha JavaScript aktivert for å vise den. .

Sist endret:  1. september 2016