Karriere i Great Place to Work

Vårt team i Norge

En jobb hos Great Place to Work® gir en unik mulighet til å samarbeide med noen av de beste arbeidsplassene i Norge, og ikke minst mange som har ambisjoner om å bli bedre. Dette gir deg unik innsikt i hva som skal til for å skape en god arbeidsplass. Som organisasjon ønsker vi talentfulle og energiske kolleger som ønsker å skape et bedre samfunn gjennom å støtte virksomheter til å utvikle og forbedre sin egen arbeidsplass.

Vi søker nå etter en ny resultatorientert rådgiver

 

Som rådgiver skal du finne den beste løsningen for hver enkelt bedrift, slik at de kan nå sine mål og skape en enda bedre arbeidsplass. Du vil jobbe med inspirerende mennesker som leder innovative og suksessfulle organisasjoner. Gjennom kunderelasjon vil du også være med å videreutvikle våre produkter og tjenester.

Vi søker deg som har god forretningsforståelse, skaper tillit og liker salg. Din arbeidsform er systematisk; orden og struktur er en viktig del av din hverdag. Du er nysgjerring, initiativrik og samarbeider godt med kunder og kolleger i et hektisk miljø.

Great Place to Work kan tilby en spennende og utfordrende stilling med stor mulighet for å påvirke både din egen og selskapets videre utvikling. Du vil jobbe med dyktige og entusiastiske kolleger og med en merkevare som har fått solid tillit og troverdighet i Norsk næringsliv.

Klikk her for mer informasjon om stillingen.