MENU

Karriere i Great Place to Work

Vårt team i Norge

En jobb hos Great Place to Work® gir en unik mulighet til å samarbeide med noen av de beste arbeidsplassene i Norge, og ikke minst mange som har ambisjoner om å bli bedre. Dette gir deg unik innsikt i hva som skal til for å skape en god arbeidsplass. Som organisasjon ønsker vi talentfulle og energiske kolleger som ønsker å skape et bedre samfunn gjennom å støtte virksomheter til å utvikle og forbedre sin egen arbeidsplass. Vi skaper tillitskultur, engasjerte medarbeidere og økt konkurransekraft for våre kunder!

Vi søker nå etter en ny Prosjektansvarlig

 

Som Prosjektansvarlig hos Great Place to Work jobber du med kartlegging og dokumentering av beste praksis - Hvordan jobber Norges beste arbeidsplasser? Du får et teknisk og operativt prosjektansvar for flere av våre kunder.

Vi søker etter en analytisk medarbeider med god forståelse for digitale og tekniske løsninger. Din arbeidsform er systematisk, orden og struktur er en viktig del av din hverdag. Du er nysgjerrig, initiativrik og samarbeider godt med kunder og kolleger. Du må og kunne foreta selvstendige vurderinger og prioriteringer slik at prosjektet møter kundens forventninger.

Great Place to Work kan tilby en spennende og utfordrende stilling med stor mulighet for å påvirke både sin egen og selskapets videre utvikling. Du vil jobbe med dyktige og entusiastiske kolleger og med en merkevare som har fått solid tillit og troverdighet i Norsk næringsliv.

Klikk her for mer informasjon om stillingen.