MENU

Karriere 

teamet 2020

Great Place to Work Norge bistår virksomheter i å gjøre egen kultur til konkurransefortrinn. Det gjør vi gjennom måling, utvikling og anerkjennelse av ledelse og kultur som setter medarbeiderne i sentrum. Vår kunnskap og kompetanse bygger på erfaring gjennom mer enn 30 år med analyse av gode arbeidsplasser både nasjonalt og internasjonalt. I Norge jobber vi med over 500 virksomheter årlig og internasjonalt nærmere 30 000 og nærmere 15 millioner medarbeidere.

Associate Advisors – Engasjement

Vår oppdragsmengde er økende og vi ønsker derfor å etablere en liten gruppe assosierte rådgivere som kan spille sammen med vårt faste team. Rådgiverne engasjeres på prosjektbasis og i første omgang for 6 måneder og i et omfang vi sammen blir enige om.

Vi vet at alle arbeidsplasser kan blir gode, men det krever mye systematisk arbeid over tid. Som tilknyttet rådgiver vil du gjennom våre metoder og verktøy få en unik innsikt i hvordan de gode arbeidsplassene arbeider, hva de gjør, hvilke policys og praksiser de har – for å skape best mulig effekt. Konkret innebærer dette at du skal analysere våre kunders beskrivelse av egne ledelsespraksiser for utvikling av ledelse og kultur. Dette vil være hovedoppgaven, men det kan være muligheter for å utvide engasjementet til også andre rådgivningsoppgaver.

Vi søker deg som har bred arbeidserfaring og god forretningsforståelse. Din arbeidsform er systematisk og analytisk. Du har jobbet aktivt med ledelse og kultur og gjerne i flere ulike virksomheter. Vi tenker oss at du har en uavhengig rolle med egne prosjekter og kan tenke deg å jobbe med konkrete oppdrag og oppgaver sammen med oss. Oppdragene vil ha kort varighet og følge en stringent metodikk. Det vil bli gitt grundig opplæring i våre perspektiver, metoder og verktøy.

Great Place to Work kan tilby en spennende og utfordrende mulighet for deg som ønsker en unik innsikt i hvordan de gode arbeidsplassene jobber for å lykkes. Du vil samarbeide med dyktige og entusiastiske kolleger og med en merkevare som har fått solid tillit og troverdighet i norsk næringsliv.

 

For mer informasjon, ta kontakt med

Partner: Bjørn E. A. Hviding tlf. 934.57.260, Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.

CEO/Partner: Jannik Krohn Falck tlf 922.12.747, Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.

Motivasjonsbrev og LinkedIn profil sendes til: Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den., merket "Rådgiver"