MENU

Karriere i Great Place to Work

Vårt team i Norge

En jobb hos Great Place to Work® gir en unik mulighet til å samarbeide med noen av de beste arbeidsplassene i Norge, og ikke minst mange som har ambisjoner om å bli bedre. Dette gir deg unik innsikt i hva som skal til for å skape en god arbeidsplass. Som organisasjon ønsker vi talentfulle og energiske kolleger som ønsker å skape et bedre samfunn gjennom å støtte virksomheter til å utvikle og forbedre sin egen arbeidsplass. Vi skaper tillitskultur, engasjerte medarbeidere og økt konkurransekraft for våre kunder!

Vi søker nå etter en ny resultatorientert rådgiver

 

Som rådgiver skal du finne den beste løsningen for hver enkelt bedrift, slik at de kan nå sine mål og skape en enda bedre arbeidsplass. Du vil jobbe med inspirerende mennesker som leder innovative og suksessfulle organisasjoner. Gjennom kunderelasjon vil du også være med å videreutvikle våre produkter og tjenester.

Vi søker deg som har god forretningsforståelse, skaper tillit og liker salg. Din arbeidsform er systematisk; orden og struktur er en viktig del av din hverdag. Du er nysgjerring, initiativrik og samarbeider godt med kunder og kolleger i et hektisk miljø.

Great Place to Work kan tilby en spennende og utfordrende stilling med stor mulighet for å påvirke både din egen og selskapets videre utvikling. Du vil jobbe med dyktige og entusiastiske kolleger og med en merkevare som har fått solid tillit og troverdighet i Norsk næringsliv.

Klikk her for mer informasjon om stillingen.

Vi søker nå etter en ny markedsansvarlig rådgiver

 

Nå ønsker vi å styrke laget med en Rådgiver som brenner for å bygge de beste arbeidsplassene og bedriftskulturene, samt har passion for marked- og kommunikasjonsarbeid!.

Som Rådgiver hos Great Place to Work får du muligheten til å bistå et bredt spekter av norsk næringsliv og noen av Norges mest kjente arbeidsgivere med rådgivning innen kultur, ledelse og arbeidsmiljø.

Som Markedsansvarlig vil du få et operativt ansvar for videreutvikling og koordinering av vårt markeds- og kommunikasjonsarbeid. Du vil ha tett samarbeid med vårt eksterne byrå, arrangere kundeaktiviteter og drive og utvikle våre digitale flater og kanaler.

Klikk her for mer informasjon om stillingen.