MENU

Karriere i Great Place to Work

Vårt team i Norge

En jobb hos Great Place to Work® gir en unik mulighet til å samarbeide med noen av de beste arbeidsplassene i Norge, og ikke minst mange som har ambisjoner om å bli bedre. Dette gir deg unik innsikt i hva som skal til for å skape en god arbeidsplass. Som organisasjon ønsker vi talentfulle og energiske kolleger som ønsker å skape et bedre samfunn gjennom å støtte virksomheter til å utvikle og forbedre sin egen arbeidsplass. Vi skaper tillitskultur, engasjerte medarbeidere og økt konkurransekraft for våre kunder!

Vi søker nå etter en ny Rådgiver

 

Som Rådgiver har du har eget kundeansvar, men vil jobbe i team for å optimalisere verdi for kunden. Vi vet at alle arbeidsplasser kan blir gode og din jobb som rådgivere er å bruke innsikt og analyse som grunnlag for å støtte kunder i sin utvikling. Ved å avdekke hva som fungerer i organisasjonen (og ikke), er din rolle som rådgiver å støtte kunder i deres prioriteringer og bistå i å videreutvikle kulturen slik at virksomhetene bruker ressursene best mulig. Du vil jobbe med inspirerende mennesker som leder innovative og suksessfulle organisasjoner. Gjennom kunderelasjon vil du også være med å videreutvikle våre produkter og tjenester. Vi vokser og har ambisjoner. En viktig del av rollen er å jobbe aktivt for å bygge egen kundeportefølje i tillegg til å forvalte eksisterende kunder.

Stillingen er sentral i vår organisasjon. Som rådgiver skal du finne den beste løsningen for hver enkelt organisasjon, slik at de kan nå sine mål og skape en enda bedre arbeidsplass.

Vi søker deg som har god forretningsforståelse og skaper tillit. Du kan vise til gode resultater fra tidligere roller. Som person er du nysgjerrig og en lagspiller. Din arbeidsform proaktiv, analytisk og systematisk..

Klikk her for mer informasjon om stillingen.