Om Culture LAB

Culture LAB er en litt annerledes konferanse. I kombinasjon med å motta faglig inspirasjon fra historiefortellere på scenen, blir det mye tid til diskusjon og refleksjon. I felleskap skal vi jobbe frem konkrete forslag til hvordan organisasjoner best kan møte morgendagens utfordringer og krav.

I selve laboratoriet vil du møte et åpent rom klar til å fylles med kunnskap. Du blir tildelt en stol, et arbeidshefte og rikelig med energi! Målet er å konkretiser og systematisere kunnskap, samt gi deg konkrete forslag og prinsipper som motiverer til endring.

I Great Place to Work tror vi at det vil stilles stadig større forventninger til at organisasjoner skal levere god verdi, samtidig som organisasjonen må leve gode verdier. Derfor må organisasjoner tenke bredt og systematisk når det kommer til å skape organisasjonskultur.

Gevinsten av å skape en bedre kultur er stor! En god organisasjonskultur påvirker langt utenfor organisasjonens trapp. God kultur er bra for business, den er bra for menneskene som kommer i kontakt med organisasjonen, og den er bra for samfunnet.

Meld deg på

Velkommen til Culture LAB