Om CultureLAB

Ikke helt forstått hva du kan være med på her?

Det er ikke noe hokus pokus. Vi vet at det må mer til enn å høre på spennende og flinke folk for at du skal klare å skape en endring. Derfor har vi har utfordret hva en konferanse skal være for at du skal få brukt den inspirasjonen og læringen du tar med deg raskere og bedre.  På CultureLAB er derfor du i sentrum sammen med de over 100 andre deltagerne. Vi veksler mellom deling av case, læring fra eksperter, gruppeoppgaver og eksperimenter.

Lyst til å være med å utfordre hva innovasjonskultur kan være i din virksomhet? Da gleder vi oss til å se deg på CultureLAB 29.august 2019.

Innovasjon skal under lupen på årets CultureLAB. Kanskje ikke det mest innovative temaet, men likevel et tema vi trenger å forstå mer når det kommer til hvordan vi kan skape en kultur som hele tiden søker muligheter for utvikling. I en verden der endring er det eneste konstante må vi alle våge å tenke annerledes. God organisasjonskultur er essensielt for å lykkes, både med daglig drift, endringsprosesser og innovasjon. Når dørene åpnes til årets store eksperiment er dette nettopp for å utforske hvordan kultur er med å drive innovasjonskraften i virksomheter. I år kjører vi på med ny lokasjon, nye muligheter, mer gruppearbeid og enda mer plass til å bruke kompetansen til alle dere som deltar.

Det er vel ikke så mye mer å lure på nå? Meld deg på!

Meld deg på